Technik żywienia i usług gastronomicznych

Kurs Kwalifikacyjny  - Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych 343404 K

Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów oraz efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru turystyczno-gastronomicznego stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie lub grupie zawodów

 

380 godz.

 

K1 Sporządzanie potraw i napojów

700 godz.

Praktyki zawodowe w wymiarze 4 tygodni   (160 godz.)

K2 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

300 godz.

RAZEM

1380 godz.

 

 

Ta witryna używa plików cookie.

Więcej informacji o używanych przez nas plikach cookie, oraz sposobie modyfikacji akceptacji plików cookie, można znaleźć tutaj.
Jeżeli akceptujesz naszą politykę wykorzystywania polików cookie, kliknij: nie pokazuj więcej tego komunikatu.


trwa ładowanie treści...