Technik technologii żywności

Kurs Kwalifikacyjny  - Technik Technologii Żywności 314403 K

Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów oraz efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru turystyczno-gastronomicznego stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie lub grupie zawodów

 

410 godz.

 

K1 Produkcja wyrobów spożywczych z
wykorzystaniem maszyn i urządzeń
albo
Produkcja wyrobów piekarskich
albo
Produkcja wyrobów cukierniczych
albo
Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych

650 godz.

Praktyka zawodowa w wymiarze 7 tygodni

(280 godz.)

K2 Organizacja i nadzorowanie produkcji
wyrobów spożywczych

170 godz.

RAZEM

1230 godz.

 

 

Ta witryna używa plików cookie.

Więcej informacji o używanych przez nas plikach cookie, oraz sposobie modyfikacji akceptacji plików cookie, można znaleźć tutaj.
Jeżeli akceptujesz naszą politykę wykorzystywania polików cookie, kliknij: nie pokazuj więcej tego komunikatu.


trwa ładowanie treści...